MMC First Process fortsetter samarbeidet med Marius Nakken

April 09, 2021

Marius Nakken er et flott forbilde som vi gleder oss til å følge gjennom nok en spennende sesong, sier Petter Leon Fauske, CEO i MMC First Process.

-MMC First Process støtter lokal breddeidrett, lag og organisasjoner med hovedfokus på barn og ungdom. Men vi føler også et ansvar for lokale toppidrettsutøvere i verdensklasse. Marius Nakken er et flott forbilde som vi gleder oss til å følge gjennom nok en spennende sesong, sier Petter Leon Fauske, CEO i MMC First Process.

-Vi har hatt en givende reise i 3 år sammen med en ung Ålesunder som, mot alle odds, har lykkes i verdenseliten, fortsetter Fauske. -Når du har 50 mil til nærmeste øvingsbane og klarer å bli en av 28 førere i den prestisjetunge Porsche Supercup, så handler det om å være målbevisst og fokusert, kombinert med solid talent og litt galskap.

I tillegg til økonomisk støtte, har Marius Nakken sin egen treningssimulator hos MMC First Process på Digerneset. Han forteller:

-Siden starten av 2020 har jeg hatt tilgang til en ny og forbedret simulator og fantastiske treningslokaler på Digerneset.  Dette har hatt utrolig stor betydning, spesielt med de begrensningene som Corona-situasjonen har gitt.  Da sesongen ble satt på vent i starten av 2020, var det supert å kunne bruke lokalene til å bl.a. kjøre det virtuelle VM-mesterskapet til Porsche. Det har også gitt meg muligheter til forberedelser og trening fram mot den virkelige sesongen i år.

-Viktig har det også vært å kjøre «corona-vennlige» arrangementer for samarbeidspartnerne mine, der man har kunnet følge løpene sammen på storskjerm på møterommene, sier han. 

Årets sesong startet i forrige uke med Porsche Supercups to første offisielle testdager på Zandvoort i Nederland. Nå følger et tett testprogram, før første løp kjøres i Monaco i slutten av mai.

Torsdag denne uken ble det også klart at Marius ble flyttet opp på «Team Norway» - Norges Bilsportforbunds elitelag. Dette laget er primært for helprofesjonelle utøvere som hevder seg internasjonalt. Å komme med her, sier mye om hvilket nivå Marius Nakken er på.

Vi heier på Marius og ønsker lykke til med årest sesong!

REGISTER TO RECEIVE NEWS AND UPDATES

Sign up to our newsletter