To strålende grundere nominert til gjev pris

November 01, 2023

Petter Leon Fauske og Leif Roger Gjelseth fra MMC First Process har blitt nominert til Entrepreneur of the year av EY.

16 November møtes vi til regionskåring sammen med Gry Cecillie Sydhagen i Metizoft, Sigbjørn Sørli i Måndalen Trevare, Stian Bang i Parkly og Tore Hovland og Fredrik Friberg i Sjømatkompaniet.

Til sammen er det ledere fra 36 virksomheter i hele landet som deltar på årets syv regionskåringer som finalister. Kåringen har som mål hedre virksomhetene, og menneskene bak – som mestrer kunsten å skape langsiktig og bærekraftig vekst.

Verdiskaping er hjertet av innovasjon og fremgang. Det er drivkraften som former og transformerer samfunn. Gjennom kreativitet, entreprenørskap og hardt arbeid skapes ikke bare økonomisk vekst, men også muligheter, arbeidsplasser og bærekraftig utvikling. I årets nominasjon er det mange dyktige regionale finalister som virkelig evner å tenke nytt, se muligheter og skaper varige verdier og arbeidsplasser uttaler EY på sine sider.

Det er en stor ære å bli nominert i så godt selskap. Det har vært mange år med mye hardt arbeid der mange har bidratt sier Petter Leon Fauske. - det er veldig kjekt at Møre og Romsdal har så sterke kandidater og vi ønsker alle lykke til fram mot landsfinalen i Oslo 8 Februar.

Les mer her ; https://www.ey.com/no_no/eoy/ledere-fra-36-selskaper-konkurrerer-om-a-bli-norges-beste-vekstskaper

REGISTER TO RECEIVE NEWS AND UPDATES

Sign up to our newsletter