Liegruppen valgte MMC First Prosess også til neste nybygg- ‘’Liafjord’’.

September 09, 2021

MMC First Process har hatt gleden av å få samarbeide, utvikle og levere fiskehåndteringsutstyr til Liegruppens fiskebåter helt siden 90 tallet, nå skal enda et fartøy utrustes.

Bare noen uker etter at  nye Libas ble levert til Liegruppen på Sotra utenfor Bergen , signerte rederiet kontrakt på enda en ny pelagisk tråler som får navnet Liafjord. 

Nye «Liafjord» blir 71 meter lang og 15 meter bred, mens forgjengeren var 64 meter i lengden og målte 13,80 meter i bredden.  Gamle «Liafjord» hadde lasterom på 1660 kubikk,  på nybåten er lasterom i overkant av 2000 kubikkmeter.

MMC First Process har hatt gleden av å få samarbeide, utvikle og levere fiskehåndteringsutstyr til Liegruppens fiskebåter helt siden 90 tallet, og det er svært gledelig at vi ble valgt som leverandør til nye Libas, og nå til nye Liafjord sier Steinar Torvik i MMC First Process

 Liafjord skal utrustes med MMC First Process utstyr for Lasting, Lossing og RSW kjøling.

I tillegg inneholder leveransen overordnet automasjon og skjermstyringssystem, slik kan de styre og overvåke fangst i kjølte og flytende prosesser fra lasting til lossing av topp kvalitetsfisk til fabrikk på land. Vi ser frem til å fortsette samarbeidet med rederi, skipsdesigner og verft sier Steinar Torvik i MMC First Process. Vi gleder oss til å se fartøyet i norsk farvann når det er ferdig i første halvår av 2023 avslutter Torvik.

REGISTER TO RECEIVE NEWS AND UPDATES

Sign up to our newsletter