MMC First Process inngår samarbeid med OL-klar roer som er IOC Clean Seas Ambassadør

March 12, 2021

Martin Helseth vil bidra med å være sparringspartner for MMC First Process sin bærekraftstrategi, samt samfunnsoppdrag innen plastrydding og holdningsskapende arbeid.

MMC First Process inngår en samarbeidsavtale med den OL-klare roeren Martin Helseth fra Ålesund.  Martin sitter i samme båt som Olaf Tufte (44) som sikter seg inn mot sitt sjuende OL. Sammen med Oscar Helvig og Erik Solbakken sikter de på medalje i lekene i klassen som heter dobbeltfirer. 

Vi har fulgt med Martin over tid, og han har imponert oss med fokus, holdinger og prestasjoener. Vi er veldig fornøyde med å ha fått Martin med på laget og vi synes han er et supert forbilde som vi gleder oss til å sammarbeide med på mange areaner. Sier CEO - Petter Leon Fauske.

Tidligere har Martin både medaljer fra WorldCup og U23-VM, samt tre individuelle NM-gull og fem gull i nordisk mesterskap. 

MMC First Process ønsker å lede ann i sin bransje ved å gå foran som et eksempel når det kommer til bærekraft. MMC First Process satser sterkt på teknologi som ivaretar fiskevelferden og miljøet på best mulig måte, og har en rekke bærekraftige system løsninger som ivaretar biomassesikkerhet innen både akvakultur og villfangst segmentet.

På samme måte leder Martin an ved å jobbe aktivt i kampen mot marin forsøpling. I 2020 fjernet han 6,7 tonn marint avfall fra kysten ved å fridykke og drive strandrydding etter at sesongen ble avlyst. Nå er han plukket ut av EU til å være klimaambassadør og ble valgt av D2 som en av fjorårets ledestjerner innen bærekraft. 

Martin Helseth vil bidra med å være sparringspartner for MMC First Process sin bærekraftstrategi, samt samfunnsoppdrag innen plastrydding og holdningsskapende arbeid. I tillegg vil Martin også bidra som trener og mentor for treningsmiljøet i MMC First Process.

Jeg gleder meg til et godt samarbeid hvor vi kan dele ambisjoner og spille hverandre gode! Sier Martin Helseth. 

REGISTER TO RECEIVE NEWS AND UPDATES

Sign up to our newsletter