Sammen for en superspennende region!

June 08, 2022

Momentium og MMC First Process har et felles mål om å gjøre regionen sterkere og mer attraktiv ved å synliggjøre spennende og gode arbeidsplasser, og flotte kulturelle opplevelser med sterkt mangfold

Tidligere i vår lanserte MMC First Process en rekrutteringskampanje som ble kalt for «TA TUREN». Målet var å få flere folk med rett kompetanse til å nettopp ta turen til regionen. Som en del av denne kampanjen ble det fristet med festivaltur til Jugendfest for potensielle kandidater til selskapet.

 Ønsker velkommen til «akvakulturen»

Vi ønsker å vise frem alt det fantastiske denne regionen har å by på. Konsert- og festivaltilbudet som Momentium har fått til er helt unikt og bidrar positivt for hele regionen, og nettopp derfor ønsker vi å jobbe sammen med Momentium. Vi har invitere et utvalg av de som vi har møtt på rekrutteringsmesser rundt om i Norge i håp om å få de til å komme til oss, for å bli med på utvikling av både havbruksindustrien og regionen, sier Petter Leon Fauske - CEO i MMC First Process.

 Felles mål

MMC First Process tok rekrutteringskampanjen til et nytt nivå. Et friskt pust som virkelig skilte seg ut fra de andre, og det var kult at «festivalturen» og det som skjer på kultursiden i regionen ble frontet som en av grunnene til å ta turen til Sunnmøre, sier Momentium-gründer Ante Giskeødegård.  

Momentium og MMC First Process har et felles mål om å gjøre regionen sterkere og mer attraktiv ved å synliggjøre spennende og gode arbeidsplasser, og flotte kulturelle opplevelser med sterkt mangfold. Sammen ønsker vi å gjøre Sunnmøre til en enda mer attraktiv og spennende region som man kan arbeide, bo og leve i, avslutter Idar Giskegjerde i Momentium.

 Fokus på rekruttering.

For å lykkes med rekrutteringen må vi få frem alt det regionen har å by på, slik at de som ikke har opprinnelse her også finner regionen attraktiv, sier Merete Alnes Mostue - CHRO i MMC First Process. Samarbeidet med Momentium rundt rekrutteringskampanjen ble starten, nå har vi inngått partneravtale med Momentium, noe som gjør at vi i større grad kommer til å benytte oss av, og fronte disse unike mulighetene Momentium tilfører regionen, avslutter Mostue.

 Eventyrlige muligheter

Regionen er i dag episenter for utvikling av havbruksteknologi, og vi har eventyrlige muligheter om vi samarbeider. En av de største fellesutfordringene regionen har for videre vekst er rekruttering, og skal vi løse denne utfordringen så må vi være kreative, fremsnakke regionen, hverandre og jobbe sammen.  

Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet med Momentium og alt ligger til rette for mange spennende festivalturer og andre turer sammen, sier Per Helge Devold - CMO I MMC First Process.

Se "turene" og  rekrutteringskampanjen her: https://www.mmcfirstprocess.com/komtilsunnmore/

 

 

REGISTER TO RECEIVE NEWS AND UPDATES

Sign up to our newsletter