Waagan går fra Selstad til MMC First Process

October 02, 2020

Børre Waagan tiltrådte ny stilling som Sales Manager Onshore Aquaculture i MMC First Process fra 1. oktober. Waagan kommer fra Selstad hvor han de siste årene har ledet selskapet sin aktivitet innen akvakultur

Børre Waagan tiltrådte ny stilling som Sales Manager Onshore Aquaculture i MMC First Process fra 1. oktober. Waagan kommer fra Selstad hvor han de siste årene har ledet selskapet sin aktivitet innen akvakultur, skriver MMC i en pressemelding.

Tidligere har Waagan blant annet undervist i akvakulturfag og entreprenørskap ved Norges miljø- og biovitenskaplige universitet (NMBU), der han også har sin mastergrad i akvakultur fra.

Waagan har tidligere jobbet som fagkonsulent i NorAqua (nå Cargill) og har fartstid som oppdretter både på land og i sjø, han har drevet eget blåskjelloppdrett og arbeidet med salg av utstyr til akvakulturnæringen.

– Børre, med sin biologifaglige bakgrunn, solide erfaring fra produktutvikling og salg til akvakulturnæringen blir en viktig ressurs som tilfører spisskompetanse for våre eksisterende og nye kunder. Vi er svært glade for å ha Børre med på laget, sier Frank Edvard Vike, VP Sales Onboard & Aquaculture i MMC First Process, i en kommentar.

artikkelen publisert av ilaks.no 02.10.20

 https://ilaks.no/waagan-gar-fra-selstad-til-mmc-first-process/

REGISTER TO RECEIVE NEWS AND UPDATES

Sign up to our newsletter