Finalist i gjevt selskap

October 25, 2021

MMC First Process-topp konkurrerer med sjefen for Schibsted, Sjøfartsdirektoratet og Politiets IKT-tjenester om å bli Årets Digitaliseringsleder.

Per Helge Devold i MMC First Process er én av fire finalister til Årets Digitaliseringsleder 2021 som arrangeres av it-selskapet Atea.

Devold er nominert sammen med konsernsjef Kristin Skogen Lund i Schibsted, IT-direktør Sverre Rossebø i Sjøfartsdirektoratet og direktør Catherine Janson i Politiets IKT-tjenester.

– Stolt og ydmyk

Per Helge Devold er ansvarlig for marked og kommunikasjon i MMC First Process, som har hatt en voldsom vekst både i omsetning i antall ansatte de siste årene.

– Jeg er stolt og ydmyk over å være nominert sammen med så kompetente personer og selskap. Det er veldig hyggelig at det gode arbeidet som gjøres i regionen legges merke til, også utenfor regionen, forteller Devold til NETT NO

Avgjørelsen om hvem som blir Årets Digitaliseringsleder kommer mandag.

– Prisen gis til en ildsjel som har utvist stødig lederskap i møte med et teknologisk landskap, heter det i en melding på selskapets Facebooks-side.

Etablerte habruksnettverk

På seinsommeren stod Devold og MMC First Process i spissen for å etablere nettverksselskapet Global Aquaculture Technology Hub (GATH).

Nettverket består av bedrifter som jobber med å lage, selge og bruke teknologi i oppdrettsnæringa – der flere er verdensledende i sine marked.

– I dag er tyngdepunktet for teknologiutvikling til akvakulturnæringen rundt Sunnmøre. Vi velger å gripe mulighetene som ligger foran oss, men lykkes bare hvis næring og samfunn står sammen og bruker teknologi for å løse felles utfordringer rundt fiskevelferd og bærekraft, legger Devold til.

Saken publisert på Nett.no 24.10.21 Foto; Marius Rosbach.  Les saken på Nett.no

https://nett.no/nyheter/finalist-i-gjevt-selskap

REGISTER TO RECEIVE NEWS AND UPDATES

Sign up to our newsletter