Sammen skaper vi hverdagsmagi - rapport for 2021

December 24, 2021

Vi bidrar til å gjøre våre kunder til de beste i verden på bærekraftig forvaltning av havets viktigste ressurser. Det har vi gjort i 2021 og det skal vi fortsette med.

2021 har gitt oss mange utfordringer, og vi kan se tilbake på året med både ydmykhet og stolthet. Nå skal vi løfte blikket, se fremover og glede oss til hva vi skal få til sammen. Foran oss ligger et hav av muligheter – også til å gjøre verden litt bedre.

GameChangere
Med 50 nye ansatte gjennom året, har vi i MMC FIRST PROCESS blitt 200 personer som alle på sin måte er GameChangere. Vi har lagt bak oss et år der rekordene har stått for fall, nye satsningsområder er etablert og nye milepæler nådd. Vi fortsetter vårt globale fokus innen villfanget fisk og akvakultur, og innen brønnbåt og landbasert oppdrett leverer vi selve hjertet i løsningene som sørger for at fisken har det godt.

Valg for barnebarna
Vi tar samfunnsansvar gjennom kloke valg – valg som vi tror vil gjøre barnebarna våre stolte. Slik bidrar vi til å tilføre planeten ny biomasse, og på den måten kan vi bidra til å utrydde sult. Vi tar samfunnsansvar ved å markere oss sterkt innen bærekraft og det å sette næringen på kartet – lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt. Fordi vi er overbeviste om at dette er viktig og riktig.

Fantastiske medarbeidere
Vi leverte et fantastisk resultat i 2020, og vil gjøre det enda bedre i 2021. Samtidig klargjør vi selskapet for videre vekst og utvikling i årene som kommer. En imponerende innsats fra hver eneste medarbeider har gjort dette mulig. Summen av den innsatsen har gitt vårt selskap en samarbeids- og innovasjonskultur som er lettbeint, fremoverlent og unik.

Skape sammen
The Power In One handler i MMC First Process om samhandling og mangfold på tvers av lokasjoner og kompetanseområder. Dette blir viktig i 2022, og enda viktigere i de påfølgende årene når vi skal skape helt nye ting og tro på at 1+1 kan bli 3 gjennom vår hverdagsmagi.

Tusen takk til alle ansatte i MMC FIRST PROCESS for alt dere har bidratt med i 2021, til alle våre kjære kunder som har vist oss tillit og til alle samarbeidspartnere og leverandører som har gjort oss gode.

Riktig God Jul og et bærekraftig Godt Nytt År fra alle oss i MMC FIRST PROCESS 

Petter Leon Fauske 

CEO

REGISTER TO RECEIVE NEWS AND UPDATES

Sign up to our newsletter