Intership med navneseremoni på brønnbåt med markedsledende teknologi

January 29, 2024

Brønnbåtrederiet Intership fra Hareid gjennomførte lørdag 27. Januar navneseremoni på en av markedets mest moderne brønnbåter «Inter Scotia». Brønnbåten er den andre av Intership sine to nybygg fra Zamakona Yards Bilbao.

«Inter Scotia» er designet med stort fokus på fiskehåndtering, fiskevelferd og biosikkerhet. Fiskehåndteringssystemet er levert fra MMC First Process og fartøyet har installert et stort produksjonsanlegg for ferskvann. Ferskvannsproduksjonen av sjøvann blir gjort gjennom omvendt osmose, med en produksjonskapasitet på 5,000 m3 ferskvann i løpet av 24 timer.

I forbindelse med navneseremonien ble det invitert til åpent skip for lokale og tilreisende, og I etterkant av navneseremonien ble seremonifølget tatt med ombord i «Inter Scotia» for en liten seilas.

– Dette er den andre navneseremonien vi arrangerer på under ett år, og da er det ekstra hyggelig at vi har anledning til å avholde begge på «hjemmebane». Betydningen av å få vise frem våre båter og å fortelle om vår operasjon til lokalmiljøet rundt oss er stor. Som jeg har nevnt mange ganger før, så er vår region verdensledende innenfor vårt segment og det er viktig at vi skaper bevissthet rundt dette, både for å vise hvilke muligheter som ligger innenfor brønnbåtnæringen og innenfor havbruksnæringen generelt, sier Ole Peter Brandal, Administrerende Direktør i Intership.

REGISTER TO RECEIVE NEWS AND UPDATES

Sign up to our newsletter