MMC FIRST PROCESS lanserer EYES ON SITE

May 13, 2020

Fulldigital live 24/7 service og support løsning som enkelt kan brukes «ON SITE» på fartøy og installasjoner i hele verden.

Løsningen som nå implementeres i serviceavdelingen og hos en rekke kunder består av et kamera som monteres på hjelm eller caps. Innebygd i kameraet er det både lyd, lys og wifi slik at du ved å starte kameraet, automatisk blir koblet opp til MMC First Process sin Digital lab løsning.

Løsningen har full toveis kommunikasjon. Det betyr at service personell fra MMC First Process kan dele instruksjoner og tegninger på en liten skjerm som felles ned foran øyet til den som er «ON SITE», både bilde og lyd er upåklagelig.

EYES ON SITE som MMC First Process kaller løsningen er direkte integrert i serviceavdelingen  og Teams og kan kjøres på alle enheter i selskapet. Både desktop, møterom og mobiltelefon.

Wifi og 4G

MMC First Process tilbyr denne løsningen for å kunne bistå kunder «remote on site». Når det er utfordrene å få service personell fram til lokajoner på grunn av reisetid eller reiserestriksjoner , eller når fartøy er ute til havs i driftssituasjon og det haster med å finne løsning er løsningen suveren.

MMC First Process kan på denne måten yte service og bistå kunder på en ny og heldigital måte. Løsningen kan vise seg å være mer tidseffektiv enn om en må sende servicepesonell siden serviceteamet kun er et klikk unna.  Samtidig så er dette en langt mer miljøvennlig måte hvis vi sparer reise og transport av folk og utstyr.

Sikkerhet

Dette handler selvsagt også om sikkerhet for både biomasse, utstyr og personell.

Som verdens-ledene innen håndtering av levende storfisk så har vi et ansvar får å bidra til å gjøre våre kunder til de beste i verden innen håndtering, prosessering og kjøling av fisk til sjømatindustrien over hele verden. Løsningen bidrar til økt oppetid på instalasjoner, sikkerhet for fisken og sikkerhet for våre kunders verdier og ansatte.

EYES ON SITE  gir økt tilgjengelighet og sikkerhet samt besparelse for milø og reisekostnader.

Funksjonalitet:

Live 24/7 service support med full toveis kommunikasjon

Deling av bilder fra kamera og recording og dokumentasjon av serviceoppdrag

Mulighet for 4G tilkobling (krever simkort)

Deling av dokument, prosedyrer mm fra servicedesk til kamera «on site» Enkel å bruke og robust konstruksjon med IP66 


REGISTER TO RECEIVE NEWS AND UPDATES

Sign up to our newsletter