Julehilsen 2023

December 22, 2023

Sammen skaper vi hverdagsmagi og bidrar til å gjøre våre kunder til de beste i verden på håndtering av havets viktigste matressurser.

I året som har gått har vi nådd mange nye milepæler gjennom introduksjon av ny teknologi, nye konsepter, nye partnere, inntreden i nye markedssegmenter, og vi har blitt kåret til Årets bedrift i Møre og Romsdal. En stor lagseier og anerkjennelse som vi har satt stor pris på, og som inspirerer oss til å fortsette å vise vei, bygge regionen og utvikle næringen. 

Utfordrende 

2023 har vært preget av uforutsigbarhet, noe som har gjort det utfordrende å navigere for hele sjømatnæringen. Vi skal sørge for å tilpasse oss omverden og samtidig se muligheter som et selskap der vi jobber i lag, skaper i lag og vinner som ett lag. Vi vet at også 2024 kommer til å bli utfordrende, og vi håper derfor på et politisk klima som tør, kan og vil legge til rette for rammebetingelser som bidrar til utvikling og vekst for havbruk, en av Norges viktigste framtidsnæringer.

Vil, tør og kan 

Vi er privilegerte som får jobbe med verdensledende og offensive kunder som våger å bane vei og gjøre en forskjell. Modige kunder som gjerne jobber sammen med oss fordi vi også vil, tør og kan. Derfor har vi skikkelig troa på en fremtid hvor samhandling er nøkkelen for å ta de neste stegene.

Det blir viktig å bygge videre på vår kultur og våre verdier; Engasjert, Samhandlende og Ansvarlig. Det er gode fyrlykter å navigere etter når vi skal løse felles utfordringer rundt fiskevelferd og matsikkerhet. Vi tror dette bidrar til å gjøre næringen mer bærekraftig og at fisken smaker enda litt bedre. 

Dyrke samarbeidet 

Vi er sikre på at vi vil lykkes best ved å dyrke samarbeidskulturen og binde sammen næring, regioner og land gjennom tiltak som blant annet Global Acuaculture Tech Hub - samarbeidet. Den samlede kraften og kompetansen i næringen og hos våre 225 fantastiske Game Changere, gjør det umulige mulig, der 1 + 1 kan bli 3, og sammen skaper hverdagsmagi.

Til alle kjære kollegaer, kunder, leverandører og partnere: Hjertelig tusen takk for godt samarbeid og fantastisk innsats gjennom året som har gått.

Med ønsker om en God jul og et Godt nytt år!

Varm julehilsen fra alle oss

Petter Leon Fauske 

CEO

REGISTER TO RECEIVE NEWS AND UPDATES

Sign up to our newsletter