Grundere i MMC FIRST PROCESS vinner av EY Entrepreneur of the Year

November 17, 2023

"Vi ser frem til fortsettelsen, og til å nå fremtidige milepeler med dere alle, og ikke minst så gleder vi oss til å representere fylket i den kommende landsfinalen i februar"

Kjære venner, støttespillere og kolleger,

Vi er utrolig stolt og ydmyke over at vi har blitt kåret til vinner av EY Entrepreneur of the Year I Møre og Romsdal! Det er en ære som kommer med en dyp følelse av takknemlighet til alle som har vært med på vår reise.

Vi vil rette en hjertelig takk til EY for å gi oss muligheten til å delta i en konkurranse som hyller entreprenørskap og innovasjon. Å bli anerkjent blant så mange talentfulle personer og bedrifter i regionsfinalen har vært en stor ære i seg selv.

Vi retter en stor takk til våre fantastiske ansatte som dag etter dag har vist dedikasjon, engasjement. Uten dere ville denne reisen vært umulig. Det er dere som er game changerene.

En stor takk går også til våre kunder, samarbeidspartnere og alle som har støttet oss underveis. Deres tillit og støtte har vært drivkraften bak vår vekst og suksess.

Denne prisen er ikke bare et bevis på hva vi har oppnådd så langt, men det er også en inspirasjon til å fortsette å ta de neste stegene sammen.

Til slutt, takk til alle som har trodd på oss og støttet oss gjennom denne spennende reisen. Vi ser frem til fortsettelsen, og til å nå fremtidige milepeler med dere alle.

Med aller dypeste takknemlighet,

Petter Leon Fauske og Leif Roger Gjelseth i MMC FIRST PROCESS

-Vinner av EY Entrepreneur of the Year M&R 

REGISTER TO RECEIVE NEWS AND UPDATES

Sign up to our newsletter