Veksten sprenger lokala på Mjølstadneset

February 10, 2022

MMC First Process bygger plass til fleire titals nye kontorplassar.

Veksten til MMC First Process gjer at dei treng meir plass ved avdelinga på Mjølstadneset i Herøy.

I desse dagar er dei i full gong med å gjere ferdig eit nytt bygg som skal romme 36 nye kontorplassar og nytt stort lager i kjellaren. Utvidinga er på 950 kvadratmeter og totalt vil bedrifta ha kring 5000 kvadratmeter til disposisjon på staden.
Flyttar snart inn
Tidlegare hadde naboane i Ervik & Sævik og Norwegian Greentech kontorplassar i lokala på industriområdet, men dei er no ute.
– Bygginga har gått radig sidan i fjor sommar og planen er å flytte inn i mars/april. Bygget er no tett og vi jobbar med å sparkle og male. Lageret tek vi i bruk i løpet av månaden, fortel operasjonsdirektør Håvard Remøy i MMC First Process til NETT NO.
Samtidig med nybygginga, får kantina ei totaloppussing, og vil no ha plass til 110 personar.

MMC First Process har avdelingar både på Mjølstadneset, Dignernes i Ålesund og i Haugesund.

Bedrifta har vore mellom dei raskast veksande selskapa i regionen, både når det kjem til omsetning og talet på tilsette. Med 119 personar i arbeid er no avdelinga i Herøy ein av kommunens største arbeidsplassar.

– Vi har vakse voldsomt fort, spesielt innan brønnbåtar og landbasert oppdrett. Vi ser også at det blir vidare vekst framover, og jobbar med fleire store prosjekt, fortel Remøy.

Foto; kjetil haanes. saken publisert på nett.no 

https://nett.no/nyheter/veksten-sprenger-lokala-p%C3%A5-mj%C3%B8lstadneset

REGISTER TO RECEIVE NEWS AND UPDATES

Sign up to our newsletter